Skip to content

Impressie & referentie

Impressie & referentie

TOP drive in show
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Peter FiedlerPeter Fiedler
16:08 21 Apr 23
Op onze bruiloft heeft Luuk ons allen van een geweldige light show en geluid voorzien. Voor iedereen wel wat, hij wist de mensen op de dansvloer te houden, van jong tot oud. Geluidsniveau was top, we konden op een normale manier met elkaar praten zonder flinke stem verheffing.Een aanrader! Een DJ die muziek draait die de mensen aan spreekt, en niet die hij zelf graag wil horen.
Richard vLRichard vL
08:50 18 Apr 23
Wat een geweldige DJ is Luuk zeg en met de hele setup van video's op de achtergond en eigen lichtshow wist hij vanaf het begin tot het einde een groot feest te maken!Bij binnenkomst waren onze foto's al te zien, inclusief de trouwfoto's van onze fotograaf van die middag zelf! Daarna de openingsdans met alles wat we daarvoor bedacht hadden liep heel soepel en ging naadloos over in een mooi feest!Geen idee hoe hij het doet, maar van jong tot oud stond op de vloer te swingen en iedereen heeft zich heel goed vermaakt. Absolute aanrader!!!
Maaike VdMaaike Vd
08:42 18 Apr 23
Luuk heeft onze bruiloft tot 1 groot feest gemaakt! Van het gezellige voorgesprek en de handige tips, tot het moment dat de laatste mensen uitgeput van het dansen vertrokken. Sinds de openingsdans heeft er niemand meer stilgestaan.Luuk voelt de zaal goed aan en mixt moeiteloos moderne nummers met nummers uit eerdere decennia. En ook het videoscherm voegt toe: we hebben meermaals gehoord dat mensen hebben genoten van de videoclips die werden afgespeeld. Daarnaast bood het scherm de gelegenheid om 's avonds alvast wat foto's van de ceremonie te laten zien bij binnenkomst.Kortom: Wij kunnen iedereen de TOP drive in show aanbevelen!
js_loader