Top drive in show
Alle muziek met video clips


Offerte aanvraag / boeken






Beoordeling van Tinos' Disco Show

Door Chris en Agneta op  30 juni 2017


Jullie white wedding show is echt een pronkstuk, hij zag er fantastisch uit helemaal zoals beloofd.

Ook de muziek sloot heerlijk aan bij onze gasten, de videoclips en onze foto presentatie waren een groot succes.


Dank zij jullie een fantastisch feest beleefd.


Over 12,5 jaar mogen jullie weer komen :-)


Groetjes Agneta






Beoordeling van Tinos' Disco Show

Door Paulien & Peter op 31 oktober 2016


Hoi Tino,

Ik wil je nogmaals  bedanken voor de zééééér  geslaagde zaterdagavond.


De muziek was fantastisch en helemaal TOPPIE !!

Gisteren en vandaag heeft zo ongeveer iedereen  nog gereageerd dat men hef helemaal super  

avond.


Lekker dansen, veel plezier met elkaar gehad en   een perfecte sfeer...


Voor jouw misschien vrij normaal allemaal maar     voor mij "  echt speciaal "...


Thanks Kerel...


Groet,

Paulien en Peter



Beoordeling van tinos' Disco Show

Door Ron en Loes op4 juli 2017


Goedemorgen Tino,

We zijn intussen een week verder, en we hebben ZOVEEL POSITIEVE reacties gekregen over ons feest en vooral enthousiste reacties over de muziek en de clips op de achtergrond!!!

We genieten nog steeds na

Nogmaals dank hiervoor.


Groeten Loes



Beoordeling van Tinos' Disco Show

Door Yvonne & Rieks op 26 juni 2017


Beste Tino,

Nog bedankt voor het verzorgen van de avond. Wij vonden het leuk (en velen met ons).

We zullen het bedrag aan je overmaken.

m.vr.gr.

Yvonne





Beoordeling van Tinos' Disco Show

Door Annemiek op 24 juni 2017


Goedemiddag Tino,

Gisteren idd de hele dag nagenieten, nu weer werken

Dank voor de gave muzikale verzorging van de avond.

Op de nota staat de datum van de avond verkeerd, het moet 24 juni zijn ipv 16 juni.


Groetjes Annemiek









Beoordeling van Tinos' Disco Show

Door Willem en Henny op 17 oktober 2016


Hartelijk dank voor de fantastische  avond

U mag trots zijn op u zoon

Hij heeft het geweldig gedaan.


Hartelijk dank hier voor


Gr Willem en Henny Robijn


Beoordeling van Tinos' Disco Show

Door Anneke en Rob op 21 oktober 2016


Hallo Tino,


Even nog een mailtje om je te laten weten dat wij het een grandioos feest vonden.

Wij hebben mensen zien dansen die we nooit eerder zagen dansen.


Iedereen vond het een top feest en jouw bijdrage daarin was groot, want de muziek met beelden, gekleurde lampen, effecten, enz... was echt super!

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten en hebben inmiddels prachtige foto's.


Onze complimenten voor je discoshow, echt geweldig!

Hartelijke groet,


Anneke en Rob


Beoordeling van Tinos' Disco Show

Door Taco Verdonschot op 21 oktober 2016



Afgelopen weekend heeft Tino gedraaid op de "after"party van onze conferentie in de Jaarbeurs (Supernova) in Utrecht. Zijn professionele manier van werken en vlotte communicatie vooraf zorgen ervoor dat wij vol vertrouwen uitkeken naar zijn komst.

Dit bleek zeker niet onterecht, want de installatie die Tino mee nam was op zijn minst indrukwekkend te noemen. Met behulp van een groot videoscherm en dikke hits, inclusief clips, werden de aanwezigen de dansvloer op getrokken.

Bij deze verdiende complimenten voor Tino.



 

 Beoordeling van Tino's Disco Show

 Door Jolanda op 2014-06-20


 Afgelopen zaterdag mijn 50e verjaardag gevierd met  Tino's Disco Show en dat was erg geslaagd. De drive  in show ziet er verzorgd en professioneel uit met        goed geluid en mooie verlichting, ook leuk zijn de        videoclips die te zien zijn op het grote scherm,            alsmede de foto's die erop getoond kunnen worden.  Kortom Tino's Disco show raad ik iedereen aan, daar  kan je mee voor de dag komen !



   



 Beoordeling van Tino's Disco Show

 Door Irene en Han Sijm op 2014-02-15


 We hadden een top DJ, echt een aanrader als je        een top avond met goeie muziek wilt hebben. Tino     bedankt dat je onze avond voorzien hebt van             geweldige muziek, het was een dag/avond met          een gouden randje.






  Beoordeling van Tino's Disco Show

  Door Erna en Peter op 2013-11-24


 Het was erg leuk om een eighties & nineties party      te geven door Tino's Discoshow. Met name de             combinatie van de goed gekozen muziek en de           videoclips gaf een bijzondere sfeer.






  Beoordeling van Tino's Disco Show

  Door Anoniem op 2013-11-03


  Prima show. Leuke muziek. Voelde goed aan wat        we   wilden. IOndanks dat ik bang was dat het           scherm te   groot zou zijn, werd dat juist zeer             gewaardeerd door de gasten.






  Beoordeling van Tino's Disco Show

  Door Bas & Kim op 2013-06-16


 Wat een geweldige show! Goed ingespeeld op het      publiek, de muziek was geweldig. We hebben             zoveel   leuke reacties gekregen! Het scherm met       film- en fotobeelden was echt bijzonder en gaf            meteen           zoveel sfeer aan de avond. Kortom:      een top-DJ met    een topshow! Wij zijn meer dan       tevreden!






  Beoordeling van Tino's Disco Show

  Door Academie voor Sportstudies op 2012-09-17


  Zeer positieve reacties voor de verzorging van de         muziek tijdens onze personeelsfeest!






  Beoordeling van Tino's Disco Show

  Door J. Hoving Leiden


Tino ik wil je middels deze mail bedanken voor de fantastische avond die jij en je team voor onze studie club hebben verzorgd.

Helemaal te gek, je had niks teveel gezegd over de lichtshow en het geluid. Professioneel het zag er uitstekend uit. Video hoorde ik achteraf vond iedereen geweldig, vooral de oude 70s' en 80s' clip.

Voor een volgend feest gaan we je weer bellen !


Thanxxs again


Jan







Goedemorgen Tino,


Nog helemaal nagenietend van gisteravond willen wij je nog heel hartelijk danken voor gisteravond!


Je keuze voor de muziek was een schot in de roos.

De sfeer was erg gezellig, ongedwongen en er werd volop gedanst…. door jong en oud (mijn moeder was niet van de dansvloer af te slaan J)


Het feest was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn, helemaal top dus!


We hebben veel complimenten gekregen voor de locatie, muziek en de video’s.


Nogmaals dank dus!


Hartelijke groeten en tot ziens!

Ernst-Jan en Margreet Kuitems





Beoordeling van Tinos' Disco Show

 Door Michel op 26 oktober 2016


Hoi Tino

Bedankt voor het draaien zaterdag! Het was zeer geslaagd. Ik heb wat meer overgemaakt als dank ;-)


Groet


Michel




 Beoordeling van Tinos' Disco Show

 Door Cornelis en Karin op 2014-07-11


 Beste Tino,


 Hartelijk dank voor de foto's!


 Wij vonden het super fijn dat u bij ons op de          bruiloft wilde draaien en hebben een hoop leuke   reacties op het scherm gehad met de videoclips     en foto's. Echt helemaal top en wij kijken op een   voor ons onvergetelijke dag terug.


 Met vriendelijke groet,


 Cornelis en Karin






 Beoordeling van Tinos' Disco Show

 Door Erik & Kirsten op 2014-05-02


 Een heel aparte bruiloft op restaurant luchthaven   Hilversum.


 Volg deze link voor de review van dit bruidspaar


 

 Of bekijk hun eigen film




 Hun verhaal zegt genoeg . . . . .


 Later kreeg ik de volgende aanvraag naar              aanleiding van deze bruiloft.


 Beste Tino,


 Op 2 mei j.l. was ik op het huwelijksfeest van Erik   en Kirsten waar een geweldige DJ met show          aanwezig was.

 De muziek was echt geweldig (evenals de show     eromheen) en dit werkt aanstekelijk :-)

 Graag zou ik een offerte aanvragen voor een         video only  en een Video disco show , voor             zaterdag 27 september 2014 ivm met mijn              verjaardag.

 Feestgangers worden verwacht vanaf 08.00 uur    in Nederhorst Den Berg.

 Zou het ook mogelijk zijn om 2 zangmicrofoons       aan te leveren  en begleidings cd's af te spelen?


 (Helaas ben ik op 27 september al volgeboekt)




Beoordeling van Tinos' Disco Show van en bruiloft in Katwijk aan zee in strandtent Zomer op 1 mei 2015.



Hallo,


Wij hebben een geweldige dag en nog mooiere avond gehad. We willen luuk hier heel erg voor bedanken! Alles was naar wens en iedereen heeft zich vermaakt.

Staan jullie nog ergens op een site of marktplaats of iets dat ik een kei goede recensie kan schrijven?


Met vriendelijke groet,

Mariska Andriessen






 

Mw Bloemen werd 75 jaar en wilde nog een keer een knal feest geven. Dat werd het met veel 60s' en 70's muziek. De volgende E-mail ontving ik 2 weken later


Beste meneer Brouwer,


Bedankt dat u mij op 22 april 2016 een onvergetelijke avond hebt bezorgd.


Alles klopte : U was er op tijd;


alles stond klaar toen de gasten kwamen; er was al een sfeer bij het begin door uw muziek keuze;


u voelde de sfeer goed aan; het geprojecteerde bij de liedjes was geweldig;


uw enthousiasme stak aan.


Al met al, want ik kan zo wel doorgaan, het was fantastisch.


Heel erg bedankt,



Riet bloemen